Dagopvang

In het kindcentrum wordt dagopvang en peuteropvang aangeboden in een combinatiegroep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Natuurlijk is basisschool de Havelt hierbij betrokken om zo spelen, ontwikkelen, leren en opvang goed op elkaar aan te laten sluiten. Omdat we zowel een dagopvang en peuteropvang bieden, zijn we een belangrijke ontmoetingsplek voor ouders en kinderen waarbij de basis wordt gelegd voor contacten opbouwen, rekening houden met elkaar en vertrouwen hebben in de wereld om ons heen. 

Dagopvang
Is jouw kindje drie maanden of ouder? Dan kan hij of zij terecht op onze dagopvang. Wij vinden het belangrijk dat kinderen bij ons een fijne, veilige tijd hebben en willen een plek zijn waar kinderen volop de ruimte en gelegenheid krijgen om te experimenteren en te ontdekken. Uiteraard bieden we maaltijden aan. Ook luiers hoef je niet zelf mee te nemen.

Openingstijden dagopvang:
Maandag, dinsdag en donderdag: 7.30u tot 18.30u.
Woensdag: 8.30u tot 12.30u
Vrijdag: gesloten

Voorschoolse opvang is ook mogelijk vanaf 7:00u. Alle kinderen van de dagopvang van 0 tot 4 jaar kunnen 52 weken per jaar bij ons terecht.

Tijdens schoolvakanties bieden we opvang aan op de locatie van Kindcentrum Cornelius in Venhorst. We hebben ervoor gekozen om onze groep en die van KC Cornelius samen te voegen om ook tijdens vakanties te kunnen zorgen voor genoeg leeftijdsgenootjes om mee te spelen en om een uitdagend activiteitenaanbod te kunnen bieden: Vakantieplezier! 

Meer informatie over onze dagopvang vind je in onze folder dagopvang

Kom je een kijkje nemen?
Je bent van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen op ons Kindcentrum. We leiden je graag rond en vertellen je alles wat je wilt weten over de dagopvang en de andere vormen van opvang en onderwijs die we aanbieden. Je kunt vooraf een afspraak maken via havelt.info@stichtinggoo.nl of 0492 - 32 20 80.

Je kind aanmelden
Zie je het al voor je? Jouw kindje bij ons op de dagopvang? Dan kun je hem of haar aanmelden via het inschrijfformulier dagopvang