Groep 3-4

Hier vindt u algemene informatie over de groep. 
Foto's en dergelijke zijn terug te vinden op het Ouderportaal. 


Leerkracht:
- Karin Segers (volledige week)

Onderwijsassistent: 
- Daisy Flieger (ma t/m do)

Gym: 
De kinderen brengen elke gymles een tas met daarin sportkleding en gymschoenen mee naar school. Het is belangrijk dat de gymspullen van uw kind gemerkt zijn. Gymschoenen en sportkleding worden pas in de kleedkamer aangetrokken. 

De gymles voor groep 3-4 is gepland op: 
- Dinsdag en vrijdag. 

Handvaardigheid:
- Maandag. 
Wilt u met de kleding van uw kind(eren) hiermee rekening houden.

Open Podium: 
Het Open Podium voor Peuters en groep 1 t/m 5 is een aantal keer op maandag van 08.30 tot ± 09.15 uur. Leerlingen van groep 5 presenteren op toerbeurt. Bij het Open Podium zijn ouders (oppas) welkom. I.v.m. de ruimte kunnen er max. 2 personen per kind komen kijken. Muziek aanleveren voor het Open Podium is alleen mogelijk via een Youtube-link. Fotograferen en filmen is hierbij niet toegestaan!

Fruit: 
U mag uw kind 's morgens als "tussendoortje" fruit meegeven. Met het oog op het bevorderen van gezond gedrag is elke dag een fruitdag. Daarnaast hebben alle kinderen in het klaslokaal een beker waaruit ze water kunnen drinken.

Verjaardagen: 
Op school besteden we aandacht aan de verjaardag van elk kind. De jarigen mogen trakteren. Beperk deze traktatie tot een kleinigheid. Wij willen u en uw kind stimuleren om te kiezen voor een gezonde traktatie. De groepsleerkracht doet gewoon mee met de traktatie van het kind. Kauwgom is op school verboden. Dit geldt ook voor lolly's i.v.m. de veiligheid.

's Morgens om 08.30 uur wordt de jarige job in de kring toegezongen. De traktatie zal door de jarige uitgedeeld worden voor de pauze.

Namen vermelden op…
Speciaal voor de jongste kinderen van onze school vragen wij u ervoor te zorgen dat de naam van uw kind in laarzen, jassen, dassen, handschoenen, fruit- en gymtasjes en gymschoenen staat. De kinderen vinden het soms moeilijk hun eigen spullen herkennen.

Pauzes:
Wij spelen buiten van 10.30 uur tot 10.45 uur en van 12.20 uur tot 12.50 uur.